Въпросът, поради който ти, драги ми приятелю си попаднал тук е не дали се печели от интернет, а КАК се печели от интернет ?! Но за сега ще разгледам темата Дали се печели от интернет. За съжаление, темата е прекалено обширна, за да мога да я развия в рамките на няколко изречения, но ще се опитам да дам поне началните насоки и отговори.

Да, истината е, че се печели от интернет. Истината е, че се печели много от интернет. Световната мрежа е най-голямата медия в света. Това е подиум, на който можете да намерите публика. А след като намерите публика логичната следваща стъпка е да започнете да правите пари от това. Защо ти, читателю, да не си следващия Джъстин Бийбър, който проби през интернет, и в частност през ютуб (youtube).

Самата методология на печелене на пари от интернет може да намерите като разгледате сайта за конкретни начини, или като се абонирате за новините. В тази статия ще се опитам по-скоро да дам първоначални насоки и съвети.

Основната грешка на всеки решил да изкарва пари от интернет е ..... модата. Чул някой, че се правят лесни пари от интернет и решил и той да изкарва. Е, да - ама не! В България се прави това, което е модерно да се прави. А дали разбираме какво всъщност правим това няма никакво значение. Ето и първия урок приятелю - ако си решил да правиш пари от интернет само защото си чул, че е лесно, и че парите са много, и те интересуват единствено и само парите искам да ти кажа, че ..... объркаАл си рейса пич! Имаш два варианта пред себе си: единия да ме послушаш и да се откажеш още сега, а другия е трудния.
Както във всеки бизнес, и в интернет парите, или печалбата е последното нещо, което се случва.

Втори съвет: занимавайте се с нещо, което ви е приятно. Дали е да блогвате, или споделяте всичко във фейса, или да играете игри, или да пишете код, това няма никакво значение. Важното е да ви е приятно да го правите! В зависимост от това, колко добре го правите в последствие и толкова ще печелите. Нали не мислите, че всички хора са еднакво талантливи и способни ?!

Последен съвет: не лъжете и не крадете! Знам, че звуча малко библейски, но това е самата истина. Това е присъщо на младите хора и на тези, които тепърва откриват възможностите на интернет-бизнеса. Но ако искате да запазите репутацията си чиста избягвайте тези похвати за печелене на пари.


За Пари от Реклама

Как да печелим пари

В този блог ще намерите някой отговори на въпросите как да печелим пари от интернет, дома, адсенс, биткойн, вкъщи, ютуб, онлайн, фейсбук, смс, сайт. Или как аз да спечеля пари от adsense, bitcoin, youtube, online, facebook, sms, site. Фундаменталния въпрос е защо да работим във фабрика за една минимална заплата по 10-12 часа на ден, след като можем да изкараме поне средна за страната работна заплата като работим пред компютъра, и то в удобно за нас време ?!

Избрани