AdSense (Адсенс) е рекламен сегмент на Google (Гугъл), който позволява на собствениците на уеб-сайтове да поставят рекламни блокове, от които в последствие да печелят. Google Adsense (Гугъл Адсенс) е един от най-известните, а дори според мен най-популярния, начини за монетизиране на уеб сайтове в света. Програмата ви позволява да печелите пари на база кликове или импресии на поставени от вас банери във вашия уеб сайт.

Или накратко казано, Google Adsense (Гугъл Адсенс) дава възможност на всеки да изкара пари от това, което обича да прави. Дали сте блогър, копирайтър, дизайнер или просто имате хоби, което искате да споделите и обсъждате с единомишленици - това е без значение и можете да изкарвате прилични доходи от това.

Преди да започнете обаче да работите с Google Adsense (Гугъл Адсенс), а дори тези, които вече работят с програма, е силно препоръчително да се запознаете с Правила на AdSense: Ръководство за начинаещи. Познаването на правилата на Гугъл Адсенс ще ви спести много главоболия, а в някой случай и пари. Официалния блог на Адсенс се намира на адрес adsense.blogspot.com

Моля, имайте предвид, че Гугъл Адсенс Ирландия е компания регистрирана в държава членка на Европейския съюз и взаимоотношенията с нея се регламентират от законодателство, което е синхронизирано за всички държави-членки. Това значи, че още с първият ви изплатен чек или превод чрез Western Union българската приходна администрация (НАП) ще бъде информирана за вашите приходи и е въпрос на време да се задвижи държавната машина по събиране на данъците.

За Пари от Реклама

Как да печелим пари

В този блог ще намерите някой отговори на въпросите как да печелим пари от интернет, дома, адсенс, биткойн, вкъщи, ютуб, онлайн, фейсбук, смс, сайт. Или как аз да спечеля пари от adsense, bitcoin, youtube, online, facebook, sms, site. Фундаменталния въпрос е защо да работим във фабрика за една минимална заплата по 10-12 часа на ден, след като можем да изкараме поне средна за страната работна заплата като работим пред компютъра, и то в удобно за нас време ?!

Избрани